Fitmoda Şimdi Mobilde!

-

Spor modasında trend kıyafet ve aksesuarları, fitness, yoga, pilates, koşu ve daha pek çok spor branşına özel ekipmanları bir arada sunan Fitmoda, şimdi mobil’de!

Dünyaca ünlü markaları sporseverlerle buluşturan Fitmoda, aktif bir yaşam ve düzenli bir spor rutinine sahip olan herkesin hayatını kolaylaştıracak ürünler sunuyor. Spor dünyasından çok sayıda kategoriye ait ürünü, Fitmoda’nın yeni mobil uygulamasında keşfetmen için seni bekliyor.

Sağlıklı ve verimli bir spor deneyimi için tasarlanmış dayanıklı, efektif ve kullanışlı ürünlerden oluşan Fitmoda koleksiyonunda; kadın ve erkek spor giyim, spor aksesuarları, koşu ayakkabıları, fitness ekipmanları, tedavi ürünleri ve daha pek çok kategori yer alıyor.

Dünyaca Ünlü Markalar Fitmoda’da

Spor modasına yön veren Adidas, Puma, Nike gibi dünya markaları Fitmoda’da sizleri bekliyor.Koşu dünyasının önemli markası Reebok, Fitness için özel olarak ürünle tasarlanayan Under Armour gibi ünlü markalarının yanı sıra MuscleCloth, Supplementler ve Kingsize gibi yerli üretimde sektör lideri olmaya aday markalar da bulunuyor. Yalnızca spor giyim değil, uzmanlarca seçilmiş en iyi spor ekipmanları ve bütçene uygun spor aksesuarları Fitmoda’da yer alıyor.

%15 İndirim Fırsatını Kaçırma!

%100 orijinal ürün garantisi ve üyelere özel fırsatlarla fitmoda.com oline mağazası şimdi mobil uygulamasıyla yayında! Birkaç adımda, güvenle sipariş verdiğin fitmoda.com, yeni uygulaması ile kolay adımlarla yanında. Güncel kampanyalardan, özel indirimlerden ve anlık fırsatlardan faydalanarak Fitmoda kalitesini yaşamak için sen de AppStore veya Google Play üzerinden hemen uygulamayı indirebilirsin. Üstelik uygulamayı ilk indirdiğinde, sepette %15 indirim fırsatı seni bekliyor!

PAYLAŞ

GÜNCEL YAZILAR