MuscleCloth Kadın Koleksiyonu Satışta!

-

Hayatın her alanında şıklık ve dinamizi bir arada sunma hedefiyle 2019 yılında yolculuğuna başlayan MuscleCloth, yerli spor giyim ve aksesuar markaları arasında yerini aldı. En büyük hedefi, spor tutkunlarına kendini ifade etme şansı veren tasarımlar sunmak olan MuscleCloth, kadın sporculara özel bir koleksiyon hazırladı.

Spor giyim ihtiyaçlarını sezonun trendlerinden ilham alarak oluşturduğumuz MuscleCloth ürünlerimiz tişört, şort, atlet ve sweatshirt modellerinin yanında; çanta, şapka, ağırlık kemeri gibi spor ekipmanları ile de geniş yelpazeli bir kataloğa sahip.

Hem Sportif Hem Şık Tasarımlar

MuscleCloth kadın koleksiyonu, son yılların en çok trend tarzı “spor şık” tarzıyla birebir örtüşüyor. Her seviyeden ve her branştan sporcuya uygun taytların, sporcu sütyenlerinin ve diğer giyim ürünlerinin yer aldığı koleksiyon, sadece spor salonunda değil sokakta da aktif kimliğini üzerinde taşımayı seven tüm kadınlar için tasarlandı.

Sıcak yaz günlerindeki antrenmanlar için çabuk kuruyan ter emici kumaşlarla, soğuk kış günü antrenmanları için ısıyı hapseden teknolojilere sahip pek çok ürün yer alıyor. Hem iyi bir görünüşe sahip olmak, hem sevdiğin stilde giyinmek, hem de konforlu bir spor deneyimi yaşamak için ihtiyacın olan her şey, MuscleCloth kadın koleksiyonunda seni bekliyor.

Özel İndirimlerle Fitmoda’da

MuscleCloth kadın koleksiyonunda yer alan tüm ürünleri, Fitmoda.com online mağazasında inceleyebilirsin. Fitmoda’ya özel kampanya ve indirimler, ücretsiz kargo ve aynı gün kargo seçenekleri ve taksitli ödeme seçenekleri ile sen de zevkine ve bütçene uygun ürünü hemen satı al!

PAYLAŞ

GÜNCEL YAZILAR