PUMA Motorsport Koleksiyonu FİTMODA’da!

-

Spor dünyasının en köklü markalarından PUMA, motor sporlarında dünya devi markalarla işbirliği yaparak ikonik bir koleksiyona imza attı. “Yollardan Sokaklara” mottosuyla yola çıkan PUMA, yarış ruhunu ve motor sporların tutkusunu sokaklara taşıyor. Yarış pistinin çizgilerinden pit stop alanlarına kadar motor sporların cesur ruhunu yansıtan tüm detaylar, ürünlerin tasarımlarında gizlenmiş durumda.

Mercedes-AMG Petronas, BMW Motorsport, Porsche Legacy ve Scuderia Ferrari markalarının cesaret ve özgüven aşılayan ruhu, PUMA’nın üstün konfor ve teknolojileri ile buluşuyor. Sokak modasına bambaşka bir boyut kazan bu yeni koleksiyonda eşofman ceketler, bel çantası ve şapkalar, spor ayakkabı çeşitleri, t-shirt çeşitleri ve eşofman altları yer alıyor.

Motor sporları favori takımına ait PUMA kıyafet ve aksesuarların, www.fitmoda.com online mağazasında seni bekliyor.

BMW M Motorsport ve PUMA

PUMA Motorsport, 2012’den beri BMW M Motorsport ile ortak bir koleksiyon oluşturuyor. Bu ortaklık ile hem motor sporlarını sevenler ve BMW fanları için iki markanın çizgisini taşıyan ürünler tasarlanıyor, hem de BMW takım üyelerine yüksek performanslı mühendislik ürünü yarış kıyafetleri, eldivenler, botlar ve yarış öncesi takım üniformaları üretiliyor. Motor sporlarının heyecanlı ve cesaretli ruhunu sokağa taşınırken PUMA’nın spor ürünlerine özel geliştirdiği üstün teknolojiler kullanılıyor.

Yarış ruhunun sokakla buluştuğu bu özel kolaksiyonda birbirinden özel tişört çeşitleri, eşofman altları, sweatshirt ve hırkalar, şapka ve ayakkabılar yer alıyor.

BMW M Motorsport performansını PUMA klasik ögeleriyle birleştiren ürünler, yalnızca motor sporlarına ilgi duyanların değil, ikonik tasarımları seven ve üstün teknolojili spor giyim ürünlerini tercih edenlerin de odağında. Sen de bu özel ortaklığın ürünlerine sahip olmak için www.fitmoda.com online mağazasını ziyaret edebilir, ürün özelliklerine en ince ayrıntılarına kadar okuyabilir ve üyelere özel fırsatlardan yararlanarak satın alabilirsin.

Scuderia Ferrari ve PUMA

Global spor markası PUMA, son dönemde motor sporları iş birliklerine imza atarak, unutulmaz tasarımlarıyla sokak modasını harmanladığı ikonik bir koleksiyonu moda severlerin beğenisine sunuyor. Scuderia Ferrari ve PUMA’nın ortaklığı 2005 yılına dayanıyor. En eski Formula 1 takımı olan Scuderia Ferrari ve dünyadaki spor markaları arasında büyük bir mirasa sahip PUMA’nın ortaklığından doğan ürünler, tıpkı BMW ortaklığında olduğu gibi iki kola ayrılıyor. Hem yarış ekibine yüksek performanslı mühendislik ürünü yarış kıyafetleri, eldivenler, botlar ve ikonik takım üniformaları üretiliyor, hem de heyecan verici tasarımlarla Ferrari fanlarına ve diğer tüm spor giyim severlere özel ürünler tasarlanıyor. Yarış stilini yansıtan spor ayakkabı çeşitleri, Puma Ferrari Sptwr Race Bel Çantası gibi aksesuar çeşitleri, kapüşonlu sweatshirt’ler ve fermuarlı hırka ceketlerle sen de Ferrari ve PUMA’nın birleşiminden doğan iddalı çizgiye sen de sahip ol! Bu cesur koleksiyonu sokaklarla ve spor salonlarıyla buluşturmak için hemen fitmoda.com’u ziyaret edebilirsin.

Mercedes-AMG Petronas ve PUMA

PUMA’nın farklı marka işbirlikleri ile yıllardır geliştirdiği motor spor koleksiyonu, spor salonlarının ve sokak kültürünün rahat ve havalı çizgisini, cesur ve son derece iddialı renklerin hakimiyet sürdüğü motor sporları modasıyla birleştiriyor. PUMA Motorsport ve Mercedes-AMG Petronas da, 2012’den beri işbirliği içindeler ve koleksiyona iddalı katkılarda bulunuyorlar.

Kol ve yakalardaki çift iğneli dikiş detayları ve dokuma şeritlerle tasarlanan ve Mercedes’in pistlerdeki güçlü ve nefes kesen duruşu koleksiyonda kendini gösteriyor. Tıpkı Ferrari ve BMW’de olduğu gibi Mercedes takımına yüksek performanslı mühendislik ürünü yarış kıyafetleri, eldivenler ve botlar üreterek başarısını destekleyen PUMA, heyecan verici hayran kıyafetleri ile de tribünleri destekliyor. Sokak modasına bambaşka bir soluk katan bu özel tasarımlar, sporu ve fit bir yaşamı hayat felsefesi olarak kabul eden herkesin dikkatini çekiyor.

PUMA motor sporları koleksiyonunu www.fitmoda.com online mağazasından keşfedebilir ve sen de favori sporunu yollardan sokaklara taşıyabilirsin!

PAYLAŞ

GÜNCEL YAZILAR