Spor Modası: 2022 Kışında Öne Çıkanlar

-

Aktif giyim ürünleri 2022 yılının en çok tercih edilen giyim kategorisi oldu. Elbette bunun karantina ile büyük bir bağlantısı var, ancak artık çağın spor ve aktif yaşam çağı olması da bir o kadar etkili. WWD, 2020’de giyime harcanan her 3 dolardan birinin aktif giyime harcandığını bildirmişti. (1) 2021’in oranları, daha da yükselmiş durumda. Öncesinde yoğun olarak antrenmanlarda tercih edilen tayt, eşofman, sweatshirt ve spor sütyenleri şimdilerde gardırobun temelini oluşturuyor ve bu trendler diğer ürünlerin hızlıca önüne geçiyor. Artık, sevdiğin koşu ayakkabılarını ve bisiklet şortlarını günlük kombinlerine dahil ediyor ve dış dünyaya da çıkmaya hazırlanıyoruz.

2022 kışının trendlerini merak ediyorsan, güzel bir haberimiz var! Sürekli spor salonuna gidiyormuş gibi görünecek, gün boyu konforlu bir kıyafete sahip olacak ve yürürken de otururken de son derece rahat olacaksın! İşin uzmanlarına danışmak istersen adres belli: sporcular! Aktif giyimi gerçek sporculardan daha iyi kim bilebilir?

İşlevselliği ve kolay giyilebilirliği ile tanınan spor giyim, artık sadece antrenman için değil, brunch, kokteyl, akşam yemeği ve hatta partiler için de vazgeçilmez bir giyim tarzı, hatta günün kurtarıcısı. İster bir sporcu sütyeninin üzerine blazer ceket giy, ister son derece rahat bir koşu ayakkabısının üzerine kot pantolonu çek, spor kombininde küçük bir dokunuşla her yere giyebileceğin moda çağı geldi çattı!

Bu yazımızda sana trend parçalardan bahsederken, Fitmoda.com online mağazasından satın alabileceğin benzer ürünlere de işaret edeceğiz! Ayrıca MuscleCloth kış koleksiyonu için “MuscleCloth Kış Koleksiyonu Satışta!” başlıklı içeriğimize de göz atabilirsin.

Rahatlığın Adresi: Joggers

Bu kış pantolonların yerini jogger tarzı aldı! Evden çalışma alışkanlığının dünyayı etkisi altına alması, fit yaşamın trend haline gelmesi ve tüm bunların doğrultusunda en rahat giyim tarzı olan spor giyimin modayı ele geçirmesiyle birlikte eşofman altları da dolaplarda en ön safhalara çıkarıldı. Kadın alt giyim ürünlerinde taytlar ve jogger çeşitleri başabaşken, erkek alt giyim ürünlerinde jogger çeşitleri kış aylarında tek başına zirvede! Şimdi dürüst olalım, kim fermuarlı cepleri olan tarz ve rahat bir jogger varken her an kırışma ihtimali olan sıkıcı bir kumaş pantolonu tercih eder?

Kadınların Vazgeçilmezi: Sporcu Sütyenleri

Spor sütyenleri yeni üst giyim ürünleri olarak tüm dünyada yerini aldı. İster üzerine bol bir atletle kombinleyin ve altına bir tayt giyin ve gün boyu rahatlığı yaşayın, ister blazer ceket içine giyip partinin keyfini çıkarın… Kadınların favori üst giyim ürünü artık bra! Hem sportif hem de şık olmanın ilk adımları da 2020’de sporcu sütyenleri ile atılmıştı. Fitmoda.com online mağazasında adidas, Puma, Reebok, Under Armour gibi dünyaca ünlü markaların bra çeşitlerinin yanı sıra yerli üretimde kalite ve performansıyla öne çıkan MuscleCloth ürünleri de seni bekliyor!

90’ların Eşofman Ceketleri

Her yıl bir ya da birkaç ürün retro olarak modada yerini alıyor! Spor giyiminaltın çağı 90’lardan geçen yıl bel çantaları dönmüştü, bu yıl ise neon ayakkabılar ve eşofman ceketler geri geldi! İster eşofman takım olarak giyin ve 90’ların ruhunu tam anlamıyla yaşayın, ister bir pantolon üzerine bu hırka ceketleri giyin… Hem cepleri, hem kumaşı, hem de rahatlığı ile bu yıl beylerin üzerinde bu modelleri çok görecek gibi duruyoruz. PUMA’nın motor sporlarını sevenler için hazırladığı koleksiyonda bu izleri çoktan görmeye başladık. Fitmoda.com adresinde tüm seçenekleri incelemeyi unutma!

En İşlevsel Çanta Modeli: Bel Çantaları

Az önce bahsettiğimiz gibi 2020 yılından beri bel çantaları hayatımıza geri dönüş yaptı! Koşu ya da yürüyüşe çıktığında ne tarz bir çanta alacağım derdin kurtulmamızla başlayan bel çantası modası, sıradan bir akşam yemeğinden özel bir kokteyle kadar her anın kurtarıcı ve dikkat çeken bir aksesuarı oldu. Bu yıl da renk renk, çeşit çeşit bel çantaları ve spor çanta seçenekleri fitmoda.com online mağazasında seni bekliyor!

Sokak Stili: Kapüşonlu Sweatshirt & Hoodie

Sokak modasının yaygın olduğu dönemlerden beri modada yeri değişmeyen sweatshirt ve hoodie çeşitleri, bu yıl da raflardaki yerini koruyor. Patlayan renk tonlarıyla spor aykkabıları kombinleyebilir, simsiyah büyük bir hoodie için kaybolabilir, ya da pastel tonlarında kapüşonlu sweatshirt ile taytı çekip akşam yemeğine gidebilirsin. Bu rahatlığın yerini hiçbir şey alamayacaktır…

Fit Ayaklar için Koşu Ayakkabıları

Spor ayakkabının her çeşidi son birkaç yıldır diğer ayakkabı çeşitlerini sollamış durumda. Dünyaca ünlü ayakkabı markaları eskiden spor ayakkabı üretmezken, şimdilerde tüm markaların spor ayakkabı alternatiflerini görebiliyoruz. Bu yılın favori spor ayakkabı stili ise koşu ayakkabıları. Yürüyüş, trekking, koşu gibi spor branşları, son yıllar fit bir yaşamın ön koşulları olarak karşımıza çıkıyor. Bu spor trendleri ile birlikte koşu ayakkabısı trendi de yukarı doğru hızlı bir tırmanışta. Üstelik bu trendin önemli bir faydası da var! Koşu ayakkabıları ayak sağlığı için en özel teknolojilere sahip ayakkabılar. Fitmoda.com adresini ziyaret edip hemen tarzına uygun koşu ayakkabısını sen de keşfet!

PAYLAŞ

GÜNCEL YAZILAR